lehdet

Lehtitarjoukset ovat hyvä tapa tilata uusia lehtiä ja säästää niiden hinnasta. Monet lehdet tarjoavat uusille tilaajille edullisia tilaamisjaksoja, joissa lukija pääsee tutustumaan lehden aiheisiin ja artikkeleihin halvemmalla hinnalla tietyn jakson ajaksi. Näiden hyvien lehtitarjouksien lisäksi monet kustantajat antavat myös kivoja tilaajalahjoja kaikille tilaajille, jotta he tekisivät tilaamispäätöksen helpommin. Kuluttajille tällainen lahjonta tietenkin sopii, koska tilaajalahja voi olla jotain todella hyödyllistä ja tarpeellista riippuen lehdestä.

Kuntoilulehdet tarjoavat yleensä jotain kuntoiluun tai liikuntaan liittyvää, kuten on myös uusimmassa kuntoplus tarjouksessa tarjolla. Muiden lehtien tarjoukset voivat olla esimerkiksi vaatteita, koruja tai huopa, jos tarjous on voimassa vaikka talvella. Tekniset lahjat ovat myös yleisiä, koska tekniikka on halpaa ja niiden hinnat eivät tule liian kalliiksi kustantajille. Paras paikka löytää lehdistä tarjouksia on tietenkin netti, vaikka monet varmasti tilaavat myös lehtensä puhelinmyyjien kautta. Netistä voi monesti löytää jopa paremman tarjouksen ja lahjan kuin puhelinmyyjillä on tarjolla. Kannattaakin aina hakea tarjousta myös netistä, jos haluaa jonkun lehden tilata.

Lapsiperheet varmasti kiinnostuvat suomen suosituimman lehden Aku Ankan tarjouksesta. Monet aikuiset ovat omassa lapsuudessaan lukenee tätä suosittua sarjakuvaa ja haluavat varmasti tilata myös omille tai sukulaisen lapsille tämän lehden. Aku onkin hyvä lehti kouluikäiselle tai kohta koulunsa aloittavalle lapselle, koska sen kieli on rikasta kirjakieltä. Lapset oppivat huomaamattaan hyvää äidinkieltä lukiessaan Aku Ankkaa ja sen mielenkiintoisia tarinoita. Myös muita sarjakuvia löytyy tarjouksessa, mutta aivan kaikkia lehtiä ei ole nettiin asti ehtinyt, kuten suositun Autot-elokuvan lehti. Pienille prinsessoille prinsessa-lehti varmasti tuo mukavia lukuhetkiä, vaikka lapsi itse ei osaisikaan vielä lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *