Lehtitarjoukset – Sport, Kunto Plus, Hyvä Terveys, Fit, Kauneus ja Terveys

Haluatko apua liikuntaan tai harrastamiseen? Kenties hyviä vinkkejä syömiseen ja laihduttamiseen. Hae lisää motivaatiota hyvään ja terveelliseen elämään tilaamalla ammattilaisten kirjoittama kuntoilulehti. Saat hyvää lisämotivaatiota, kun joka kuukausi postiluukusta tulee lehden täydeltä ammattilaisten vinkkejä omaan liikuntaan, terveelliseen syömiseen ja motivaation ylläpitämiseen.

Olemme koonneet parhaimmat lehdet ja niiden tarjoukset sinua varten, jotta voit vertailla sport lehtiä ja valita sinulle oikean lehden oman mieltymyksen mukaan. Mukana on myös parhaimmat tarjoukset näistä lehdistä ja saat vielä tilaajalahjan lehden mukana, kun tilaat lehdet näiltä sivuilta. Kannattaa olla nopea eikä jäädä miettimään tarjousta, koska lehtien kustantajat saattavat koska tahansa vaihtaa tilaajalahjan tai nostaa tarjouksen hintaa.

Suosituimmat kuntoilulehdet

Alla löydät suosituimpien kuntoilu ja terveys lehtien esittelyt ja uusimmat tarjoukset.

Fit

Fit-lehti sopii treenaajille, jotka haluavat uutta tietoa uusista lajeista ja liikuntamuodoista. Tästä fitness lehdestä löydät hyviä harjoitusohjelmia ja ammattilaisten tekemiä liikesarjoja, jotka esitellään kuvien kera lehden sivuilla. Fit herättää lukijoissa innostuksen liikuntaan ja motivoi kokeilemaan uusia lajeja. Ruokavalion muutos terveellisempään on myös mahdollista Fitin herkullisten ja suosittujen reseptien ansiosta. Mukana on myös esittelyitä liikuntaan sopivista matkakohteista.

Fit on yksi suosituimpia kuntoilulehtiä Suomessa.

Tilaa Fit-lehden tarjous täältä.

Sport

Sport on uudistunut lehti, joka ennen kulki nimellä Me Naiset Sport. Lehti innostaa liikkumaan ja kertoo vinkit terveelliseen elämäntapaan. Lehden sivuilta voit lukea uusimmista urheilutuotteista ja toimittajat testaavat uusimmat lajit.

Lehti on myös ajantasalla, kun ihmiset heräävät kuntoilemaan ja laihduttamaan keväällä, syksyllä ja vuoden vaihteessa. Lehdestä saat itsellesi oman personal trainerin, joka kannustaa ja innostaa liikkumaan sekä neuvoo terveellisessä ravinnossa.

Tilaa Sport tarjous täältä.

Kunto Plus

Kunto Plus on kaikille naisille suunnattu kunnon ja hyvinvoinnin lehti. Pohjoismainen ammattimainen toimitustiimi kertoo hyviä ohjeita stressin ja painonpudotuksen ympäriltä. Ruokaohjeet ja raaka-aineista kertovat artikkelit opastavat hyvään ja terveelliseen ruokavalioon. Lehti ilmestyy jopa 18 kertaa vuodessa, joten se pystyy nopeasti reagoimaan uusimpiin terveysuutisiin ja tuo sinulle ajankohtaista tietoa tarpeeksi usein, jotta motivaatio ja urheilu ei pääse unohtumaan. Lehdessä on myös ammattilaisten artikkeleita seksistä, psykologiasta, parisuhteista ja vaihtoehtoisista hoidoista.

Tilaa Kunto Plus tarjous täältä.

Hyvä Terveys

Hyvä terveys lehti kiinnostaa myös silloin kun ei ehdi liikkua säännöllisesti. Lehti ei panosta niin paljon kuntoiluun ja laihduttamiseen vaan tuo tietoa terveydestä ja erilaisista allergioista ja muista harvinaisemmista taudeista ja antaa ohjeita näiden kanssa pärjäämiseen päivittäisessä elämässä. Tietoa ja apua löytyy esimerkiksi uniapneaan, korkeaan kolestroliin, polvivaivoihin tai loppuun palamiseen. Omasta ja läheisten terveydestä on hyvä pitää huolta ja Hyvä Terveys antaa siihen tarvittavan tiedon.

Tilaa Hyvä Terveys tarjous täältä.

Kauneus ja Terveys

Liikunnan lisäksi tämä lehti panostaa suuresti myös kauneuteen. Siihen, että näyttää hyvältä, tarvitaan myös oikea ruokavalio ja itselle sopivaa liikuntaa. Uudistuneet palstat kertovat hyviä käytännön vinkkejä, miten sinä näytät upealta ja jaksat paremmin arjen kiireessä. Kauneudessa lehti paneutuu ihon ja hiusten hyvinvointiin sekä jakaa parhaat meikkausvinkit. Terveyspuolelta kuulet uusimman tiedon ravinnosta, nukkumisesta sekä liikunnasta. Pehmeät hoitokeinot ja luontaiset tuotteet ovat myös mukana perinteisen lääketieteen lisäksi. Mielen hyvinvointi osio kehittää parisuhdetta, elämänhallintaa ja itsensä tuntemista.

Tilaa Kauneus ja Terveys tarjous täältä.

Muita hyviä terveys ja kuntoilulehtiä

Voi Hyvin

Voi Hyvin lehden sivuilta voi lukea muun muassa seuraavia aihealueista: terveys, hyvinvointi ja ihmisten sisäiset energiat ja voimavarat.

Tämä 30-kymppisille naisille suunnattu lehti sopii niin urbaaneille urasinkuille kuin myös voimavuosien perheenäidille. Voi Hyvin tarjoaa aiheita ajattelemiseen sekä kertoo koskettavia tarinoita. Lehti puhuu ihmissuhteista, itsetunnosta, hyvästä elämästä ja ruoasta.

Tätä lehteä lukiessa tiedät mitä teet, jotta näytät hyvältä sekä myös voit hyvin fyysisesti ja henkisesti.


Tilaa Voi Hyvin tarjous täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *