Hyvä Terveys lehden tarjous ja tilaajalahja

Hyvä Terveys lehti on Suomen suurin terveyteen ja hyvin vointiin liittyvä lehti. Saat luottetavaa tietoa terveydestä ja asiantuntijoiden tukea, jotta voit elää terveellisesti.

Lehden aiheita ovat…

  • Terveys ja lääketiede
  • Tunteet ja psykologia
  • Ruoka ja ravitsemus
  • Liikunta ja kauneus

Lisäksi lehdessä on joka numerossa kolumni, Raxun remppa juttusarja, lukijapalautteet, uutiset uusista ilmiöistä ja kirja vinkkejä, terveysristikko ja 10 vinkkiä lehden artikkeleista, josta voit nopeasti hakea sinua kiinnostavan jutun.

Hyvä Terveys digilehti

Digitaalinen lehti on käytössä kaikilla tilaajilla. Sieltä löydät lehden digiversiot ja vuoden arkiston, joten pääset lukemaan vanhoja lehtiä kätevästi mistä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Terveystietoa syventää myös digitaaliset lisälehdet. Voit lukea lehteä iPad-tablet tietokoneella tai normaalilla pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Voit ladata uusimman Hyvä Terveys lehden Applen AppStoresta iPadille.

Uusimmat Hyvä Terveys lehden tarjoukset

Alta löydät kaikki tämän hetken lehtitarjoukset tästä lehdestä. Jos haluat tarjouksessa olevan tilaajalahjan itsellesi tai lahjaksi, niin toimi nopeasti, koska tilaajalahjat loppuvat nopeasti ja tarjoukset päättyvät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *