Aku Ankka lehden tarjous ja tilaajalahja

Aku Ankka lehti on vuosittain suosituin ja kaikkein tilatuin lehti. Viikottain ilmestyvä sarjakuva on kaikille varmasti tuttu lapsuudesta ja sen suosio jatkuu vuodesta toiseen. Aku Ankkaa lukevat varsinkin lapset, mutta myös aikuiset viihtyvät varmasti nuoruudesta tutun lehden parissa. Monet vanhemmat ja sukulaiset tilaavatkin Aku Ankka lehden omille lapsilleen ja sukulaislapsille lahjaksi.

Lehti on varsinkin suosittu koulunsa aloittavien lasten lahjavaihtoehtona, mutta suurimmat fanit tilaavat Akut jo syntymästä asti. Vauvana tilatut lehdet ovat varmasti mieluinen lahja, kun lapsi oppii lukemaan ja ymmärtää lahjan arvon koululaisena. Akut kannattaa säilyttää omissa kansioissaan, jolloin ne säilyvät hyväkuntoisena vuosien ajan ja ne voi lahjoittaa perintönä tuleville lapsille tai myydä hyvään hintaan valmiiksi lajiteltuna ja hyvin säilytettyinä vaikka kirpputorilla tai netin markkinasivuilla.

Aku Ankka lehden uusin tarjous

Alla näet uusimman lehtitarjouksen ja tilaajalahjan Aku Ankka lehdestä. Tilaa lehdet pian, koska tilaajalahjat voivat vaihtua nopeasti ja tarjoukset loppua kesken.

Aku-lehdestä löytyy tällä hetkellä kaksi tarjousta.

Ensimmäisessä saat lehdet -40% tarjouksessa ja kaupan päälle Ankkalinnan parrasvalot kovakantisen kirjan. Maksat lehdestä vain 33,90 € (norm. 56,50€). Tilaajalahjan arvo on 26 €.

Toisessa tarjouksessa saat viiden kuukauden lehdet (21 numeroa) hintaan 27,90 € (norm. 46,50 €) eli -40% alennuksen.

Voit valita kumman tahansa tarjouksen sen mukaan haluatko tilaajalahjaa tilauksen mukana. Tilaalahjakirja sisältää aikaisemmin julkaistuja tarinoita Ankkalinnasta laadukaassa kovakantisessa kirjassa julkaistuna.

Molempien tilauksien mukana saat kestotilaajan etuja, kuten esimerkiksi postikortteja, pakettikortteja, julisteita, lukujärjestyksen, teemanumeroita ja paljon muita yllätyksiä vuoden aikana.

Mukavia lukuhetkiä Akkarin parissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *