fakiirimatto ja Kunto Plus tarjous

Piikkimatto toisin sanottuna fakiirimatto on hyödyllinen apuväline lihasten jännityksen poistamiseen. Sitä on käytetty jo tuhansien vuosien ajan Intiassa rentoutumiseen ja nyt sen käyttö on yleistynyt myös meillä. Voit käyttää piikkimattoa joogassa, meditaatiossa tai rentoutusharjoituksissa. Saat siitä tehokasta apua esimerkiksi liikuntaharrastuksen jälkeen.

Fakiirimatolla makaaminen on turvallista eikä sen pyöristetyt piikit vahingoita sen käyttäjää. Koska piikkejä on myös paljon pienellä alueella jakautuu kehon paino tasaisesti piikkimatolle. Piikkien kosketus auttaa vapauttamaan endorfiineja sekä muita hormoneita jotka tuottavat hyvää oloa, joten keho rentoutuu ja rauhoittuu sekä saa happea. Piikkimatolla on myös vaikutusta stressiin ja univaikeuksiin.

Käytä piikkimattoa eli fakiirimattoa säännöllisesti, niin parannat omaa fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi

Kunto Plus tarjous

10 thoughts on “fakiirimatto ja Kunto Plus tarjous

 1. Tilaan teiltä tarjouksenne mukaan Fakiirimaton + 2 x Kuntoplus lehteä hintaan 6,90 euroa.

  Kiitos tarjouksesta ja mahdollisuudesta tutustua lehteenne jota en ole aiemmin huomannutkaan.

  Kristina Sandström

 2. Olen tilannut tämän tarjouksen jo aikaa sitten ja sitä ei vielä kuulu. Onko tarjous sisällä vielä vai onko se hävinnyt jonnekin. Jos sen vielä saa niin otan sen mielellän. t. Mervi Joro

 3. Itselleni Kuntoplus piikkimatto tilaajalahja tuli tänään postissa. Meni noin kuukausi siitä kun olin maksanut lehden laskun, kunnes tämä piikkimatto tuli postiin eli aika kauan sai odottaa sitä. Jos oma terveysmatto on ollut liian kauan matkalla lehden tarjouksen maksamisen jälkeen, kannattaa olla yhteydessä lehden julkaisijan Bonnierin asiakaspalveluun. Ohessa on Kuntoplussan julkaisijan Bonnierin yhteystiedot, josta voitte kysyä lehden tilauksesta ja tilaajalahjasta lisää.

  Puhelinpalvelu +358 (0)20 7608 560
  Ark. 8:30-12:00 ja 13:00-16:00
  Automaatti 24H +358 (0)20 7608 590

 4. Kolme kuukautta sitten maksoin tilauksen ja sain tiedon, että kuukauden päästä maksun suorittamisesta saan maton… Nyt on varmasti jo aika ottaa yhteyttä Bonnieriin.

  H. M.

 5. Näin kirjoitettiin Bonnierilla:

  ”Kiinnostus tarjoustamme kohtaan ylitti kaikki odotuksemme, ja siksi tilaajalahjat ovat tilapäisesti loppuneet varastostamme. Olemme jo tilanneet uuden tuote-erän ja lähetämme tilaajalahjasi heti uuden erän saavuttua. Pahoittelemme viivästystä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *